O nama

Organizacija AGROMARKET d.o.o. je osnovana 12.01.1993. Osnovna delatnost firme je bila trgovina rezervnim delovima za putnički i teretni program do 1997. godine kada smo postali i ovlašćeni distributer za FAG i INA ležaje.

“AGROMARKET” DOO je trgovinsko uslužno preduzeće čija je osnovna delatnost prodaja ležajeva za potrebe industrije, poljoprivrede, auto i kamionskog programa. Prepoznatljiv po kvalitetu brendova i usluga koje nudi, ovlašćeni je distributer svetski poznatih kompanija:

SCHAEFFLER GROUP (INA,FAG,LUK) – Nemačka, CX – Poljska, Dunlop – Engleska, FKL – Srbija, a u mogućnosti smo da ponudimo i proizvođača TIMKEN – Amerika.

Vremenom smo naš asortiman proširili na semeringe (CORTECO-Italija i CX-Poljska), LOCTITE (HENKEL) proizvode, FAM ulja i maziva, industrijsko remenje (DUNLOP, CONTINENTAL, UNIBELT, OPTIBELT) i segere.

Obimom i načinom svog poslovanja spadamo u vodeće isporučioce ležajeva SCHAEFFLER GROUP (INA, FAG) na teritoriji Srbije. Ležajevi, zaptivke, hilzne, ležajne jedinice i kućišta, ulja i masti, proizvodi za prenos snage (kaiševi, lanci …) predstavljaju samo deo našeg lagera koji Vam stoji na raspolaganju.

“AGROMARKET” DOO  je pouzdan partner i oslonac svim svojim kupcima i saradnicima.  Molimo Vas da nas kontaktirate prema vašim potrebama.